Jak nabrat novou chuť a sílu do života?

26.2. 2021Admin

Určitě někdy zažíváš pocit, že je toho už na tebe tak nějak moc. Cítíš stres a tlak a nevíš jak z toho ven? V práci na tebe tlačí šéf, doma se často hádáš s partnerem a zažíváš stereotyp? Mám pro tebe 2 jednoduché tipy, které ti s tím pomůžou a můžeš je hned použít!

  1. ZMĚŇ PROSTŘEDÍ

Dost často nám může pomoci změnit prostředí ve kterém se nacházíme. Stačí jet na víkendový výlet, seminář, návštěvu, načerpat inspiraci někde v přírodě a jednoduše se ODPOJIT od prostředí, kde dané věci normálně zvládáš. Současné prostředí totiž může obsahovat spoustu negativních zážitků a bolesti. Proto je někdy dobré ho opustit, ale nezapomenout vrátit se ZPĚT v plné síle a zase ho dobývat. Někdy stačí i jen jít na procházku, někdy pomůže přestěhování, někdy nový nábytek. 

2. STANOV SI NOVÉ CÍLE

Pocit vyčerpání, únavy, nechutenství do života není nic příjemného. Často to ale nemusí být zapříčiněné ničím extra složitým. Když něco dosáhneme, můžeme mít pocit, že je hotovo. Že už se dál nemusíme snažit. Máme pohodu. To je velmi nebezpečný stav. Protože pohodlnost tě nikam nedovede! Když si nějakou věc na které si pracoval (klidně i několik let) dokončil, STANOV SI OKAMŽITĚ NOVÝ, JEŠTĚ VĚTŠÍ CÍL! Nejlépe, ať je to fakt velký cíl, který tě každé ráno vykope z postele a bude tě neskutečně motivovat.